Díjazottak 2011

1. Életműdíj

A Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész. A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

2. Az év írója

2011-ben a kategóriában nem került díj kiosztásra.

3. Az év színésznője

Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színművésznő, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

4. Az év színésze

1995-ben végzett a szentesi Horváth Mihály Gimnázium dráma tagozatán. 1996–2000-ig Szegedi Mini Színház tagja volt, 2017-ben A nagy duettben Janicsák Vecával az 1. helyen végeztek.

5. A legígéretesebb fiatal tehetség

Édesapja, Martinovics László vízilabdaedző, édesanyja, Ildikó szociológus. Szülei szerették volna, ha élsportoló lesz, emiatt gyermekként aktívan vízilabdázott, kajakozott és műugrott. A budapesti Szabó Ervin Gimnázium drámatagozatán érettségizett, és az Új Színház stúdiósa volt.

6. Az év rendezője

2011-ben a kategóriában nem került díj kiosztásra.
Díjátadó Gála 2014

Fotók: Marjai János és Mészáros Márton

Helyszín 2011

Az Arany Medál Díj 2011 átadó gála előadásra Budapest történetileg egyik legizgalmasabb helyszínén került sor. 

Bethlen Téri Színház …ahol múlt és jelen randevúzik Külső-Erzsébetvárosban, a Bethlen Gábor téren található színház – az 1937-es bezárása után – 2012 januárjától ismét felvette a Bethlen Téri Színház nevet. A névváltoztatás profilváltással is járt: a több, mint 15 évig táncszínházként működő teátrum azóta befogadó- és produkciós színházként működik tovább.

További Évek